ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Στη δεξιά στήλη με ην ονομασία ''ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ'' βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια σε παραπέμπει (αφού την επιλέξετε) σε κάθε ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΝΟΥΒΕΛΕΣ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

31/12/09

H έλευση του Νέου Έτους

Σύντομα θα στρωθούν οι τσόχες και το Πανελλήνιο θα γιορτάσει τη γέννηση του Θεανθρώπου και  την έλευση του Νέου Έτους, παραδοσιακά, χριστιανικά και κυρίως με τη δέουσα αφοσίωση στην αγία Τύχη και τα παιχνίδια της. Καταπώς ορίζει η παράδοση θα τύχουν αλλεπάλληλα τζακ ποτ στις κρατικές λοταρίες μέχρι την τελευταία ώρα της χρονιάς , οι ανώτατοι κρατικοί υπάλληλοι θα σκύψουν πάνω από μια τυχερή οικογένεια που θα εκπροσωπήσει δημόσια την καλοσύνη και φιλανθρωπία τους, το κέντρο της πρωτεύουσας θα μεταμφιεστεί σε φάτνη-mall και θα δοθεί δωρεάν συναυλία για τους οικονομικούς μετανάστες αμέσως μετά από την εικονική πυρπόληση της Ακρόπολης δια των καλαίσθητων πυροτεχνημάτων.
Τα μηνύματα των μέσων και των σχεδιαστών της κοινής γνώμης θα κρυσταλλώσουν γύρο από τις λέξεις Αγάπη, Ειρήνη, Ευχές, Υγεία, Καλή Χρόνια, για λίγες μέρες θα πέσουν οι τόνοι, θα σηκωθούν τα μανίκια, θ' απλωθούν τα χέρια στα φιστίκια και θ' ακούγεται ζεστή η φωνή του παίκτη μετά από τη γρήγορη γουλιά ουίσκι: τα ρέστα μου! Σύντομα ο υιός του Θεού θα ξαναγεννηθεί δίνοντας μιαν ανάσα στην Αγορά και μια ακόμα ευκαιρία στον άνθρωπο να ψωνίσει και να χαρεί το δέκατο τρίτο μισθό. Πρώτες ευχές, δυο εβδομάδες πριν από τη μεγάλη γιορτή! Χρόνια Πολλά με απανωτά φλος ρουαγιαλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: