ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Στη δεξιά στήλη με ην ονομασία ''ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ'' βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια σε παραπέμπει (αφού την επιλέξετε) σε κάθε ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΝΟΥΒΕΛΕΣ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

12/6/14

Το σχόλιο της ημέρας

«Ναι αφέντη μου» ακούγεται να λέει συχνά πυκνά ο Γερολαδάς στην ιστορική σειρά «Ο Χριστός ξαναστρώνεται» φράση που μαρτυρά την προσήλωση του λαουτζίκου στους σταυρωτές του, έτσι απλά για να έχει το δικαίωμα να ζει.

Κι οι αφεντάδες Τούρκοι, Κοτζαμπάσηδες, Τουρκόσποροι, ζούσαν και βασίλευαν 400 χρόνια αφού ο ραγιάς έτσι πίστευε πως βολεύονταν και επιζούσε.
Άρα λοιπόν χωρίς κοτζαμπάσηδες, χωρίς γενίτσαρους, χωρίς συνεργάτες δοσίλογους κι υποτακτικούς, δεν κρατάνε χώρες υποταγμένες οι κατακτητές. Και τέτοιους δυστυχώς διαθέτει πολλούς τούτη η δύσμοιρη χώρα. Δεν το λέω από καμιά πολιτική ιδιοτέλεια. Ρίξτε αν θέλετε μια ματιά στη μακρόχρονη ιστορία μας και θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές.

Όσο κι αν φαίνεται βαρύ, τέτοιες συμπεριφορές μετέρχεται και ο κ. Σαμαράς. Όπως αποκαλύπτει η χθεσινή «Αυγή», στην πρόσφατη έκθεση του ΔΝΤ εμπεριέχεται επιστολή του κ. Σαμαρά προς την Τρόικα, 14 Μαΐου του 2014, με την οποίαν ο κ. Πρωθυπουργός (συν ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Προβόπουλος) δεσμεύονται ότι, αν χρειασθεί, θα πάρουν και νέα μέτρα! Οχι μόνον τα νέα μέτρα που είχαν ήδη δεσμευθεί απ’ το Μεσοπρόθεσμο ότι θα λάβουν (κι εν όψει εκλογών αποσιωπούσαν κι απέκρυβαν) αλλά έτι περαιτέρω μέτρα, αν………………………..

Ο λαός πάντος για μια ακόμα φορά ανέκραξε δια της ψήφου του το «Ναι αφέντη μου»

Εγράφη δια χειρός
Μαντζούρη Κων/νου
Ιούνιος 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: