ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Στη δεξιά στήλη με ην ονομασία ''ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ'' βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια σε παραπέμπει (αφού την επιλέξετε) σε κάθε ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΝΟΥΒΕΛΕΣ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

1/8/17

Οι φουσκωτοί

Οι φουσκωτοί (Αρθρο)
Όλοι μας γνωρίζουμε τη λέξη αλλά και την έννοια που μας παραπέμπει σε κάθε της άκουσμα. Φουσκωτός για όλους μας πια σημαίνει ο γυμνασμένος παλληκαράς που συνήθως αποτελεί μέλος της κουστωδίας επωνύμων, που αποτελούν την προσωπική του φρουρά. Μερίδιο από τη φήμη τους κλέβουν σήμερα και μια νέα ομάδα που αξιώνουν επάξια κομμάτι από την πίτα και είναι αυτοί οι γνωστοί μας μποντυμπιλντεράδες.
Εγώ όμως θέλω να προσθέσω ως άλλος Μπαμπινιώτης (light έκδοσης όμως) και μιαν άλλη ομάδα που δικαίως νομίζω πως δικαιούται τον τίτλο ‘’φουσκωτός’’ Το φυσικό τους γνώρισμα δεν έχει να κάνει διόλου με τη σωματοδομή του ατόμου. Το φούσκωμα των ανθρώπων που υπαινίσσομαι είναι θα έλεγα εσωτερικό. Ετούτοι εδώ, φουσκώνουν από έπαρση, συνήθως αδικαιολόγητη, από ψευτοεγωισμό και άκρατη επιδειξιμανία. Μετρημένοι στις κινήσεις του με στοχευμένες επιλογές, για να διεκδικούν από αυτό το άλοθι τους ότι είναι δηλαδή αυτό που λέμε ‘’ωραίοι και τζέντλεμαν’’ Είναι παντού μα πουθενά. Συμμετέχουν χωρίς να προσφέρουν. Εάν τους συναντήσεις εύκολα θα την πατήσεις διαβάζοντας φάλτσα το χαρακτήρα τους. Συνήθως δεν θα σου κάνουν άμεσα κακό, αλλά θα σε αφήσουν να βράσεις στο ζουμί σου όταν χρειάζεσαι βοήθεια. Μην τους τη ζητήσεις ποτέ. Θα σου ορκιστούν ότι πεθαίνουν για σένα και θα σου προσφέρουν απλά, αέρα κοπανιστό.
Σας θυμίζει κάποιον η  περιγραφή μου; Σίγουρα υπάρχουν πολλοί ανάμεσα μας. Συνήθως χειρίζονται καλά τους τρόπους καλής συμπεριφοράς. Προσέξτε τους.
Αύγουστος 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια: