ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Στη δεξιά στήλη με ην ονομασία ''ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ'' βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια σε παραπέμπει (αφού την επιλέξετε) σε κάθε ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΝΟΥΒΕΛΕΣ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

27/2/14

Στον γκρεμό μπροστά



Ποιος μπορεί να ξέρει περισσότερα για τον γκρεμό από αυτόν που τον έχει ήδη μπροστά στα πόδια του, μια δρασκελιά που λένε. Για αυτό μη συμβουλεύεις ποτέ τον άνθρωπο που το ‘φερε η μοίρα του να βρίσκεται εκεί.
Μπορείς να του πεις λόγια αγάπης τρυφερά; Κάντο. Μπορείς να του δείξεις την καρδιά σου και να του πεις, δεν έχω τίποτε άλλο να σου προσφέρω. Αν θες κρατήσου απ’ αυτή; Κάντο.

Μόνο για τον γκρεμό μην του μιλάς.

Μόνο ο ίδιος ξέρει πως έφτασε ως εκεί. Ύφανε χιλιάδες σκέψεις με το μυαλό του, στιγμές ατέλειωτες. Αγνάντευε από καιρό το κενό σαν τον αετό που σιγουρεύει τη λεία του από ψηλά. Και νάτος τώρα στην κόψη του ξυραφιού και η ζωή του να κρέμετε σε μια κλωστή σ’ ένα ‘’φύγαμε’’

Γι αυτό, αν είσαι εκεί την κατάληλη στιγμή, μην αναλωθείς σε ευχολόγια γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει περισσότερα για τον γκρεμό από αυτόν που τον έχει ήδη μπροστά στα πόδια του.

Φεβρουάριος 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: