ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Στη δεξιά στήλη με ην ονομασία ''ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ'' βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια σε παραπέμπει (αφού την επιλέξετε) σε κάθε ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΝΟΥΒΕΛΕΣ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

16/7/09

ΟΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ειλικρινά έχω μπερδευτεί. Δεν ξέρω κι εγώ σε ποια άποψη να κατασταλάξω. Αναφέρομαι στις ενδυματολογικές προτιμήσεις των γυναικών και ιδιαίτερα των νέων γυναικών. Και για να μην τις πάρει όλες η μπόρα, μιλώ για τα εργαζόμενα κορίτσια που στην πλειοψηφία τους απαρτίζουν το εργαζόμενο προσωπικό κάθε εταιρείας αλλά και στο Δημόσιο τομέα, ειδικά τώρα που ισχύουν τα επιδοτούμενα προγράμματα Stage.

Η μόδα προτείνει ρούχα που τονίζουν τη θηλυκότητα της γυναίκας σε τέτοιο σημείο όμως που ξεπερνούν τα όρια ώστε να συγχέονται η θηλυκότητα με το ερωτικό στοιχείο. Ο ανδρικός πληθυσμός βάλλεται από την εικόνα που βλέπει και η κάθε «Μαρία, Γεωργία, Κλαίρη, ή Ελένη, μεταλλάσσεται στο βάθος του μυαλού σε αντικείμενο του πόθου.

Η γνωστή επωδός των γυναικών προς τους λάγνους οφθαλμοσκόπους είναι «Έχεις πρόβλημα Κύριε» Προσωπικά εγώ θα τολμήσω να εκθέσω την άποψη μου λέγοντας. Ναι έχω πρόβλημα. Αλίμονο αν δεν είχα. Τότε θα σήμαινε πως δεν έχω καλά αντανακλαστικά και θα χρειάζομαι οπωσδήποτε γιατρό.
Δεν μιλώ πως υπάρχει πρόβλημα με την κάθε κοπέλα. Μιλώ για τη συγκεκριμένη ομάδα (που είναι πολλές) και όλοι έχετε εικόνα (μη μου κάνετε τους ανήξερους).

Δυο είναι οι βασικές κατηγορίες γυναικών που εγώ τουλάχιστον με την πρώτη ματιά ξεχωρίζω. Η πρώτη είναι η γυναίκα που βλέποντας την σε κερδίζει με την προσωπικότητα της. Γιατί όχι είναι όμορφη και σικάτη στέκεται στο χώρο της και εναρμονίζεται μέσα σ’ αυτόν. Δεν δείχνει να είναι ξένο σώμα. Εκπέμπει έναν αέρα που αν μη τι άλλο αποπνέει σεβασμό. Είναι γυναίκα είναι θηλυκό αλλά δεν χρειάζεται να το «φωνάζει»
Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτή που «φωνάζει» Είναι σαν να σου λέει «έκανα σήμερα ότι μπορούσα για να με δεις. Σου αρέσω; Είμαι και γαμώ τις γκόμενες; Θάθελες να με έχεις στο κρεβάτι σου; Αυτό σίγουρα θα ονειρεύεσαι, αλλά δεν θα μπορέσω. Για ποια με πέρασες. Εγώ δεν είμαι όποια κι όποια.
Οι άντρες στο συναπάντημα αυτών των γυναικών δίνουν τα ρέστα τους. Δηλώνουν απερίφραστα «σώπα καλέ που σκέφτηκα πονηρά για σένα» κι ας κρατούν με το ζόρι στην άκρη των χειλιών τους τη φράση «ώρε μάνα μου»

Εγώ δεν αποδέχομαι τη γυναίκα ως σεξουαλικό μεζέ δίπλα μου στο χώρο δουλειάς, ιδιαίτερα η στις κοινωνικές μας συνευρέσεις ((γιορτές, γάμους κλπ) Υπάρχουν τόσες άλλες ευκαιρίες για να επιδείξει τα κάλλη της και θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι εκεί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δχηδφηδφγηζδφγσ