ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Στη δεξιά στήλη με ην ονομασία ''ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ'' βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια σε παραπέμπει (αφού την επιλέξετε) σε κάθε ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΝΟΥΒΕΛΕΣ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

1/11/16

Το facebook στη ζωή μας

Το σχόλιο της ημέρας
Το facebook αφού μπήκε στη ζωή μας τείνει να γίνει ότι και η κακιασμένη γυναίκα που παντρευτήκαμε. Θέλει αποκλειστικότητα και δεν σου αφήνει κανένα περιθώριο να λοξοκοιτάξεις. Και για να γίνω σαφής. Επειδή έχεις τους λόγους σου (δικαίωμά σου και εμάς λόγος δεν μας πέφτει) έχεις στη λίστα των φίλων σου βουλευτές του Α ή Β κόμματος ή άτομα άμεσα κομματικοποιημένα. Χάριν του παραδείγματος ας θεωρήσουμε ότι εγώ κάνω ένα αυστηρό σχόλιο κατά αυτού του πολιτικού συνδυασμού. Οσο κι αν η λογική σου λέει ότι συμφωνείς μαζί μου και θα θελες κι εσύ να βροντοφωνάξεις ‘’πέστα Χρυσόστομε’’ έτσι και βγάλεις άχνα, αυτόματα το σχόλιο σου θα γίνει κοινά εμφανές και στο χρονολόγιο του πολιτικάντη φίλου σου, οπότε την κάνεις γαργάρα τη δουλειά και ασχολείσαι με ‘’την τέχνη των νυχιών’’ πχ και που ψήσαμε μπριζόλες το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ετσι εξηγείται η μεγάλη μουγκαμάρα που έχει πέσει παντού, ιδιαίτερα στο Ιντερνετ που μερικές φορές σου περνά από το μυαλό η απορία ‘’Βρε μήπως ζούμε στην πιο ευτυχισμένη χώρα της Ευρώπης;’’

Τα λέω καλά; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: