ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Στη δεξιά στήλη με ην ονομασία ''ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ'' βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια σε παραπέμπει (αφού την επιλέξετε) σε κάθε ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΝΟΥΒΕΛΕΣ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

14/2/17

Πάταξον μεν, άκουσον δε



Πάταξον μεν, άκουσον δε.


Να με συμβουλεύεις πως εμείς εδώ στην Αθήνα δεν θα πρέπει να παραπονιόμαστε για την κρίση γιατί κάθε τόσο βλέπει στην τηλεόραση πως μας μοιράζουν τσάμπα λαχανικά & τρόφιμα στις διάφορες πλατείες (δεν εννοούσε τα κοινωνικά παντοπωλεία)

(Μου μιλούσε σίγουρα με αυτή τη γνωστή χωριάτικη κουτοπονηριά που την σιχαίνομαι. Κατά το κοινώς λεγόμενο, νόμιζε πως με δούλευε)
Για να ενισχύσεις τον ισχυρισμό σου μου είπες ότι κάπου με πήρε το μάτι σου κι εμένα και πως δεν είναι ντροπή άμα δεν έχεις να σου δίνουνε και μάλιστα τσάμπα.
(εδώ δίνει ρεσιτάλ υποκρισίας)

Για το πρώτο μπορεί να έχει δίκαιο γιατί δεν χάνω ευκαιρία να κυνηγάω τέτοια θέματα με την φωτογραφική μου μηχανή γιαυτό γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο ξευτίλα είναι να σου πετούν τα μαρούλια ψηλά και μέχρι να πέσουν δεκάδες να σκοτώνονται για την αρπαγή τους.
Αναρωτήθηκα αν ξέρει τι λέει κι αν είναι αξιοπρεπές να συμμετέχεις σε τέτοιες εξευτελιστικές συναθροίσεις μαζί με Πακιστανούς, άστεγους, ναρκομανείς, δηλαδή τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα.
ΟΧΙ οι αξιοπρέπεια των Αθηναίων δεν τους επιτρέπει να συμμετέχουν σε τέτοιες λαϊκές συνάξεις. Τα τσοντοκάναλα μεταφέρουν εσφαλμένα τις ειδήσεις.
ΟΧΙ η κυρία ήξερε τι έλεγε και το έλεγε επίτηδες γιατί ΜΙΣΕΙ όλους εμάς που «βολευτήκαμε» σε μια δουλίτσα στις μεγαλουπόλεις όπου μεταναστεύσαμε την εποχή του ’60 για μια καλύτερη μοίρα. Αυτοί προτίμησαν να μείνουν στο χωριό.

- Να μην πληρώνουν ποτέ ΦΠΑ,
- να πωλούν τη σοδειά τους χωρίς παραστατικά (ΜΑΥΡΑ δηλαδή)
- να τους νοσηλεύει ο ΟΓΑ (τσάμπα μέχρι χθες)

- Να δικαιούνται φοροαπαλλαγές (ακόμα κι αν είναι βολεμένοι, αυτοί θα τα βολέψουν έτσι ώστε να έχουν τις προϋποθέσεις)
- να γλύφουν τους Βουλευτές που ψηφίζουν (κι αυτοί να υποκύπτουν)
- Να χτίζουν παλάτια σε αγροτεμάχια και να δηλώνουν μόνο 50-60 τμ
- Να εμφανίζονται στην εφορία σαν υπερχρεωμένοι ενώ ζουν και δεν τους λείπει τίποτα.
- Να καλλιεργούν τα χωράφια τους δια τηλεφώνου από το καφενείο, σε συνεννόηση με τους Αλβανούς και να καμώνονται σ’ εμάς πόσο δύσκολη είναι η ζωή του αγρότη (που βλέπει τον αγρό του 30 μέρες το χρόνο, ενώ εγώ δουλεύω 16 ώρες τη μέρα 340 ημέρες το χρόνο.
- Να βγάζουν μαϊμού συντάξεις
- Να κλέβουν το Αγροτικό ρεύμα και να ηλεκτροδοτούν τα σπίτια τους

- Να μπαίνουν στο νόμο Κατσέλη και να διεκδικούν διαγραφή του χρέους κι ας έχουν αδήλωτα εισοδήματα δεκάδων χιλιάδων ευρώ
- Και να τους πιάνει αντιπολιτευτική υστερία κατά της κυβέρνησης κι ας μην πλήρωσαν ποτέ ένα ευρώ φόρους.

Για όλα αυτά και άλλα πολλά που μάλλον πια περιορίζονται, στράφηκαν και ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αναθεματίζουν με ΜΙΣΟΣ εμάς τους άμοιρους «Αθηναίους» Ας μην κρυβόμαστε πια. Τώρα που διαπιστώσατε πως το έρημο το Ελληνικό κράτος, δεν μπορεί άλλο να λαδώσει τη βόλεψη σας, σηκώσατε παντιέρα. Κάντε ότι νομίζετε. Ψηφίστε με όσο μίσος σας απομένει. Ένα μόνο να ξέρετε, πως αν είναι να καταστραφούμε θα ισχύει για όλους.



Μαντζούρης Κων/νος

14/2/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: