ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Στη δεξιά στήλη με ην ονομασία ''ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ'' βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια σε παραπέμπει (αφού την επιλέξετε) σε κάθε ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΝΟΥΒΕΛΕΣ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

19/2/11

ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΛΗΤΕΙΑ


Ε, αυτό δεν το περίμενα. Όλοι λένε τώρα τελευταία κρυφά ή φανερά πως θα ‘ρθει η ώρα που ο λαός θα ξεσηκωθεί και θα τα κάνει γυαλιά καρφιά. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως δεν ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Το πράγμα θέλει περίσκεψη. Δεν γίνονται έτσι οι εξεγέρσεις. Ακόμα ίσως, το μαχαίρι δεν έφτασε ως το κόκαλο, Το μόνο βέβαιο είναι πως το δάκτυλο έφτασε ως τις αμυγδαλές.
Σε όλες τις εξεγέρσεις και πριν αυτές εκδηλωθούν, συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που λειτουργούν ως προάγγελος αυτού που έρχεται. Και νάτη λοιπόν η είδηση πρωτοσέλιδη και αρκούντος σοβαρή. Ομάδα περί τα πενήντα άτομα, έζωσαν στην κυριολεξία το θέατρο «Τέχνης-Κάρολος Κουν» και επιτεθήκαν με βόμβες μολότοφ επί δικαίων και αδίκων. Με καδρόνια δε και λοστούς έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Οι καταστροφές ήσαν τεράστιες και λίγο έλειψε το κτίριο να παραδοθεί στις φλόγες.
Ακούστε τώρα και το λόγω. Σ’ αυτό το θέατρο, έκανε την πρεμιέρα του ένας θεατρικός θίασος με το έργο «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης »Φυσικά η αναφορά στον τίτλο του έργου της λέξεως ΠΑΟΚ ήταν τελείως συμβολική. Εάν τώρα λάβουμε υπ’ όψη το ότι ένα τέτοιο έργο αναίβενε στην πόλη του Πειραιά δεν μπορεί παρά να αποτελεί το casous belly για όσους φυλάνε Θερμοπύλες. Ποιοι είναι αυτοί; Οι θερμοκέφαλοι και συνήθως κακοποιά στοιχεία που θέλουν να ονομάζονται φίλαθλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι, την κλεψιά μπορεί να τη συγχωρήσουν, τους κατάπτυστους πολιτικούς μας μπορεί να συγχωρήσουν, ως και την κατάργηση κάθε εργατικού κεκτιμένου, ακόμα και την εις βάθος μείωση των αποδοχών τους, φτάνει μόνο να μην αγγίζει την ιστορία του Ολυμπιακού. Δεν πειράζει αν αύριο δεν θα έχουμε τα χρήματα για να αγοράσουμε ούτε το εισιτήριο των αγώνων.
Άκου εκεί θράσος, να τολμήσουν να παίξουν ένα τέτοιο έργο στην καρδιά του Πειραιά. Αστεία θα λέμε τώρα. Α και για να μην ξεχνιόμαστε, από σίγουρη πηγή έμαθα πως τα παλικάρια μας που είναι επιφορτισμένα με τη διαφύλαξη της ιστορίας του Ολυμπιακού, μας δήλωσαν για την άλλη επανάσταση, αυτή που μιλήσαμε στην αρχή, τι περιμένετε, αρχίστε την χωρίς εμάς.

Φεβρουάριος 2011-02-15

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Δύο καταπληκτικά άρθρα!!!
Αυτό και το προηγούμενο.
Όχι, δεν είναι αναρτήσεις, είναι άρθρα.

Συμφωνείς να τα βάλω ως link και στη meggie;;

Κωνσταντίνος Μαντζούρης είπε...

Φυσικά συμφωνώ για το link.
Χαίρομαι που σου άρεσαν τα άρθρα και ο λόγος ότι η αποδοχή των απόψεων μου απο άλλους σημαίνει για μένα πως "συλλογάμαι" σωστα.