ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Στη δεξιά στήλη με ην ονομασία ''ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ'' βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια σε παραπέμπει (αφού την επιλέξετε) σε κάθε ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΝΟΥΒΕΛΕΣ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

23/8/09

ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ

Το προσέξατε;
λόγω της δουλειάς μου (φωτογράφοσ γάμων)βρίσκομαι σε χώρους δεξιώσεων και με την ηρεμία του τρίτου ανθρώπου, παρατηρώ τα δρώμενα έτσι για να περάσει η ώρα πολές φορές.
Παρατηρώ λοιπόν το τι συμβαίνει με τα κινητά τηλέφωνα.Κάθε τρείς και λίγο σαν να τους τσίμπισε η μύγα, πετάγονται απο το τραπέζι τους και απομακρίνονται απ' αυτό (συνήθος γυναίκες)για να απαντήσουν στην κλήση του τηλεφώνου.
Τώρα θα μου πει κανείς "καλά και που είναι το πρόβλημα." Εγώ με τη ματιά του ορθολογιστή θεωρώ πως δεν είναι σωστό. Δεν είναι σωστό να παρατάς αγενέστατα την παρέα σου και να εστιάζεις όλο το ενδιαφέρον σου στον συνομιλητή του τηλεφώνου σου και μάλιστα δεν προλαβαίνεις ουτε συγνώμη να ζητήσεις (για να τσακιστείς να απαντήσεις και να μη χάσεις την κλήση σου)Σε λίγο κάτι παρόμοιο θα συμβεί στον διπλανό ή τη διπλανή σου και γίνεται η παραία σου κέντρο διερχομένων.
Εγώ το θεωρώ αγένεια. Οταν κάθεσαι με κάποια συντροφιά, την τιμάς με το ενδιαφέρον που δείχνεις σ' αυτή και με τη συμετοχή σου στη συζήτηση.Ο "οποιος" σε καλεί στο κινητό σου μπορεί να σε βρεί κι αργότερα ή κι αν δε σε βρεί, δεν χάλασε ο κόσμος.
Λίγο σεβασμός στην παρέα λοιπόν δεν βλάπτει

Δεν υπάρχουν σχόλια: