ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Παραπάνω βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια αντιπροσωπεύει μια ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΝΟΥΒΕΛΕΣ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

28 Αυγούστου 2009

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ


Το είδα κι αυτό από τους περίφημους φύλακες της νομιμότητας. Οι ταγοί της εξουσίας με το μπλοκάκι στο χέρι κόβουν κλήση σε ΙΧ αυτοκίνητο στο γνωστό πρωινό στέκι του Ζαππείου (λίγο πριν τον άγνωστο στρατιώτη)
Δεν ξέρω τι παράβαση έκανε ο έρμος (δεν με αφορά) αλλά το αστυνομικό όργανο (γυναίκα παρακαλώ) αφοσιωμένη στη συλλογή των στοιχείων, ή δεν έβλεπε μπροστά της από τον υπερβάλλοντα ζήλο (εδώ σ’ έχω κερατά τώρα θα δεις τι θα σου κάνω…) ή έκανε πως δεν έβλεπε ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε ένα μικρό παιδάκι που έκλεγε (αυτή η γυναίκα ή είναι ή μπορεί αργότερα να γίνει μάνα κι αυτή).
Και καλά θα μου πείτε επειδή το παιδάκι έκλεγε δεν έπρεπε να καταγραφή η παράβαση; Εγώ θα κώλωνα. Αλλά θα μπορούσε η προστάτης του νόμου που τα πάντα θωρεί να πάει λίγο πιο πέρα και να κάνει τη δουλειά της λίγο διακριτικά.
Ποιος φταίει λοιπόν αν αύριο ακούσει ίσως κι από μένα η Κυρία τροχονόμος το «Μπάτσοι γουρούνια…..»
Κύριε Υπουργέ της Δημόσιας Τάξης, αυτό το όργανο που εκτελεί υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας χαλά την αισθητική άποψη αυτής της ταλαιπωρημένης πόλης, της πόλης μου, γιατί εσείς μπορεί να κατάγεστε από τα περίχωρα αλλά για μένα είναι η πόλη μου. Μπορείτε να κάνετε κάτι;