ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Στη δεξιά στήλη με ην ονομασία ''ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ'' βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια σε παραπέμπει (αφού την επιλέξετε) σε κάθε ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΝΟΥΒΕΛΕΣ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

19/8/09

ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ

ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ


Μερικά σκυλιά (αδέσποτα σκυλιά) Εάν μείνουν για πολύ καιρό χωρίς να βρεθεί ο Κύριός τους να τους περάσει χαλινάρι, περιπίπτουν σε ημιάγρια κατάσταση και αρχίζουν να γαυγίζουν δεξιά κι αριστερά, (μιας και δεν αντιλαμβάνονται φόβο Κυρίου) θαρρώντας πως δεν είναι πια ένα απλό σκυλάκι αλλά ο λέων της Αραβίας.

Ενας τέτοιος μούργος ήρθε μέσα στο γραφείο μου σήμερα και μου παρίστανε τον φύλακα, των θεσμών; Του ποιμνιοστάσιου; Αλύχταγε για να τον ακούσει ο Κύριός του; Δεν κατάλαβα καλά Ένα μόνο κατάλαβα πως φαίνονταν καλοθρεμμένος σκύλος. Φαίνεται ή τα αφεντικά του τον τάιζαν καλά ή είχε ανακαλύψει την τσαντίλα με το τυρί και δια της λαθροχειρίας ετρέφετο από μόνος του πλουσιοπάροχα.

Φυσικά μόλις τον αντίκρισα τον χούγιαξα για να φύγει. Κάποιοι άλλοι φοβήθηκαν από την παρουσία του και κρύφτηκαν (δεν πειράζει). Σιγά μη μας φοβίσει ένα αδέσποτο. Για ένα πράγμα μετανιώνω. Τον καιρό που πρωτοεμφανίστηκε στα λημέρια μας και ξερογλείφονταν πίνοντας γαλατάκι από μια Πράσινη κούπα, αυτοί που το γαλακτίζανε δεν του δίνανε μια να πνιγεί μέσα στην κούπα πριν φτάσει τώρα να μας δείχνει τα δόντια του ποιος ένα κοπρόσκυλο του κερατά

Συνήθως κάτι τέτοια παλιόσκυλα τρέπονται σε φυγή με την πρώτη κλωτσιά που θα τους ρίξεις. Το να καλέσεις τον Κύριο τους για να διαμαρτυρηθείς, δεν θα πολύ νοιαστεί. Γιαυτό άλλωστε όπως προείπαμε συμπεριφέρονται σαν αδέσποτα. Μια άλλη λύση είναι η φόλα, αλλά γιατί να τους τη ρίξω εγώ, ας νοιαστούν οι αρμόδιες υπηρεσίες.


Ο λόγος τώρα που κάνει τέτοια κοπρόσκυλα να καμώνονται ότι έγιναν τσοπανόσκυλα είναι για να διεκδικήσουν καλύτερη μοίρα στο κοπάδι. Γιαυτό επιδεικνύουν μια υπέρμετρη αφοσίωση προς τη φωνή του Κυρίου τους και για να πείσουν πως δεν τρώνε τσάμπα το ψωμί, αλυχτούν ακόμα και προς τις ακρίδες που πετούν πάνω από το ποίμνιο.

Δια τούτο μέσω του καλέσματος-καταγγελίας που κρατάτε στο χέρι σας σας καλώ να εναντιωθούμε σύσσωμοι κατά των αδέσποτων σκύλων και να συμμετάσχουμε όλοι στη συγκέντρωση έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία με το σύνθημά μας

ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: